top of page

Jouluinen Helppo Kahvimousse

4 annosta

Valmistusaika 10min + 120min


ree

Raaka-aineet:

250g Mascarpone

2dl Luomu kerma

40g Luomu sokeria

1tl Luomu jauhettua vaniljaa


Valmistus:

  1. Vatkaa kerma vaahdoksi.

  2. Keitä vahvaa kahvia ja anna jäähtyä täysin.

  3. Kun kahvi on jäähtynyt sekoita mascarpone, sokeri, jauhettu vanilja sekä kahvi keskenään tasaiseksi massaksi.

  4. Lisää kermavaahto mascarpone massaan varovasti sekoittaen nuolijalla kunnes kermavaahto on sekoittunut mascarpone massaan tasaisesti.

  5. Annostele haluamiisi kulhoihin ja laita vetäytymään jääkaappiin kahdeksi (2.) tunniksi ennen tarjoilua.

  6. Koristele oman mielesi mukaan esimerkiksi luomu kanelilla maustetulla kermavaahdolla.



Vinkki:

Kahvimousse soveltuu myös esimerkiksi täytteeksi kakkuihin taikka leivoksiin.




Kommentit


bottom of page