top of page

Anun minttu-suklaa mokkapalat

Anu

Päivitetty: 10. helmik.

1 uunipannullinen





Resepti:

4kpl Luomu kananmunaa

3kpp (4,5dl) sokeria

200g Luomu voita

1kpp (1,5dl) Luomu maitoa

4kpp (6dl) Luomu Vehnäjauhoja (voit korvata osan jauhoista marianne rouheella)

2tl Leivinjauhetta

2tl Luomu vaniljasokeria

 

Kuorrute:

300g Luomu tomusokeria

2rkl Luomu kaakaojauhetta

2rkl Luomu vaniljasokeria

80g Luomu voita (sulatettu)

 

Pinnalle esimerkiksi nonparelleja, marianne rouhetta tai strösseliä.

 

Ohje:

1.      Vatkaa huoneenlämpöiset munat ja sokeri paksuksi, vaaleaksi vaahdoksi.

2.      Sulata voi kattilassa tai mikrossa. Lisää voisulaan kylmä maito, niin se jäähtyy sopivaksi.

3.      Yhdistä kuivat aineet.

4.      Sekoita muna-sokerivaahtoon voi-maitoseos sekä kuivat aineet sihdin läpi. Sekoita varovasti nuolijalla tasaiseksi.

5.      Kaada leivinpaperille uunipannulle.

6.      Kypsennä uunin keskiosassa 200 asteessa n. 20 min. Anna jäähtyä täysin ennen kuorruttamista.


Kuorrutus:

Sulata voi kattilassa. Lisää kahvi. Sihtaa muut aineet siivilän läpi. Sekoita, kunnes tasaista. Kaada hieman lämmin kuorrutus pohjan keskelle. (Kuumana kuorrute on liian löysää levitettäväksi ja silloin se imeytyy pohjaan. Kuorrutteen jäähtyessä, se paksuuntuu sopivaksi.) Anna valua reunoja kohti. Levitä tarvittaessa lastalla reunoille. Koristele ennen kuin kuorrutus kovettuu.

Commentaires


bottom of page