Olemme pieni perheyritys Seinäjoelta

- luonnollista hyvinvointia -

Meidän tarina....

Ihana Luonto on suomalainen pieni perheyritys Seinäjoelta, joka valmistaa tuotteita luonnollisista, puhtaista ja laadukkaista raaka-aineista. 

Tuotteemme valmistetaan kasvipohjaisista luomuraaka-aineista ympäristöä ja luontoa kunnioittaen. 

 

Ihana Luonto syntyi ideasta, intohimosta, luoda ja käyttää luonnosta saatavia kasvipohjaisia öljyjä sekä luomu raaka-aineita ja aitoja eteerisiä öljyjä kosmetiikan valmistamisessa. 

Kaikki Ihana Luonnon käsityönä valmistamat tuotteet vaikuttavat luonnollisesti hyvinvointiin ja sopivatkin koko perheen käyttöön. 

 

Aluksi valmistimme ainoastaan luomusaippuoita omaan ja läheisten käyttöön. 

Aikaa myöten ulkopuolinen kiinnostus ja kysyntä laajeni niin, että päätimme tuoda nämä ihanat tuotteemme muidenkin saataville. 

 

Myös eläinten hyvinvointi on lähellä sydäntämme, joten halusimme edistää myös heidän hyvinvointiaan luonnonmukaisella Mur & Mau-tuotesarjalla.

 

Mur & Mau:n tuotteet on valmistettu tehokkaasti hoitavista sekä luonnollisista raaka-aineista ilman eläimille haitallisia kemikaaleja, joten ne ovat erittäin turvallisia käyttää ja näin voit vaikuttaa turvallisesti eläinten hyvinvointiin.

 

Osallistumme myös aktiivisesti eläinten suojeluun kohdistuviin tapahtumiin & keräyksiin ja näin omalta osaltamme haluamme myös edistää eläinten hyvinvointia ja olosuhteita paremmiksi.

 

Pienen perheyrityksemme arvoja ovat yksilöllisyys, kotimaisuus ja luonnonmukaisuus sekä innovatiivinen ajattelutapa. 

Tuotteissamme käytetään ainoastaan laadukkaimpia ja terveysvaikutteisia raaka-aineita. 

Olemme pitkäaikaisesti testanneet tuotteitamme erilaisilla ihotyypeillä sekä saaneet vain ja ainoastaan positiivista palautetta tuotteidemme käyttäjiltä.

 

Suurin osa Ihana Luonnon tuotteiden raaka-aineista, sekä pakkausmateriaaleista hankitaan aina etusijaisesti kotimaisilta tuottajilta ja valmistajilta. 

 

Valikoimissamme on kolme brändiä:

  • Ihana: Luomu Ihonhoito- ja Hyvinvointi-tuotteita sekä Spa-tuotteita koko perheelle.

  • Komea: Luomu Ihonhoito-tuotteita miehille.

  • Mur & Mau: Luomu Hoito- ja Hyvinvointi-tuotteita koirille & kissoille.

 

Kysymyksissä ja tiedusteluissa ota meihin rohkeasti yhteyttä sähköpostitse:

info@ihanaluonto.fi