top of page

Tärkeä tiedote jälleenmyyjille!

Olemme joutuneet pienenä perheyrityksenä ison osakeyhtiön Emendo Oy:n hampaisiin löylytuoksujemme osalta.

Kyseinen yritys Emendo Oy valmistaa myös löylytuoksuja, jotka ovat raaka-aineiltaan vaarallisia väärinkäytettynä saunassa.


Emendo Oy:n löylytuoksut sisältävät vaarallisia syttyviä aineita ja kemikaaleja, jotka ovat myös haitallisia, myrkyllisiä terveydelle, sekä ympäristölle.

Emendo Oy tällä hetkellä yrittää kovasti saada meidän löylytuoksuja huonoon valoon, sekä tätä kautta globata meidän toimintaamme.


Kaikki meidän löylytuoksumme ovat 100% luonnollisia, eivätkä siis sisällä minkäänlaisia kemikaaleja.

Löylytuoksut eivät sisällä myöskään palavia aineita, tai terveydelle haitallisia aines-osia.

Löylytuoksumme noudattaa viranomaisen, Tuke:sin ohjeistuksia ja velvoitteita, eikä tämän mukaan tarvitse turvallisuusselvitystä.

Koska löylytuoksumme eivät siis sisällä haitallisia, vaarallisia aineita, ne eivät tarvitse CLP ja REACH merkintöjä, eivätkä viranomais rekisteröintejä, EU:n direktiivin mukaisesti.


Mikäli Emendo Oy on lähestynyt teitä asiassa, pyydämme että ilmoittaisitte tästä meille pikaisesti,

koska Emendo Oy yrittää nyt kovasti vaikuttaa toimintaamme jälleenmyyjiemme kautta, tämä tapahtuu ns. asiakaslähestymisellä esimerkiksi sähköpostitse, jossa Emendo Oy: hallituksen jäsen tekeytyy asiakkaaksi, ja haluaa kyseenalaistaa meidän löylytuoksut ja niiden turvallisuuden.


Emendo Oy:n Tuotanto- ja ostojohtaja Timi Finne, on tällä hetkellä tämän toiminnan takana, ja esiintyy tekeytyneenä asiakkaana omalla nimellään, sekä sähköpostilla: timi.finne@gmail.com


Tässä Emendo Oy:n hallituksen jäsenet:


Toimitusjohtaja Myynti ja markkinointi

Teemu Finne


Tuotepäällikkö

Johanna Vuorinen


Tuotanto- ja ostojohtaja

Timi Finne70 katselukertaa

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Myyntikilpailumme on päättynyt, kiitos kaikille jälleenmyyjillemme. Uusia kilpailuja on tulossa, joten ole kuulolla! Myyntikilpailun voittajat: Luontaistuote Jasmin ( Viking Line Risteilylahjakortti 2

bottom of page