KOCOSTAR Waffle Mask Kit Lahjapakkaus

KOCOSTAR Waffle Mask Kit Lahjapakkaus

14,90 €
sis. 24 % ALV
KOCOSTAR Waffle Mask Kit sisältää viisi puuvillaista, vohvelipintaista kangasnaamiota, jotka hoitavat ihoa ihanalla geelimäisellä seerumilla.

KOCOSTAR Waffle Mask Kit sisältää viisi puuvillaista, vohvelipintaista kangasnaamiota, jotka hoitavat ihoa ihanalla geelimäisellä seerumilla.

Pakkaus sisältää seuraavat tuotteet:


KOCOSTAR Waffle Mask Strawberry on ihoa hoitava ja puhdistava kangasnaamio, jonka sisältämä seerumi on täynnä ihoa ravitsevia vitamiineja ja antioksidantteja. Naamion seerumi sisältää puhdistavaa mansikkauutetta, joka myös auttaa parantamaan ihon tekstuuria. 


KOCOSTAR Waffle Mask Honey on ihoa kosteuttava ja ravitseva kangasnaamio. Naamion seerumi sisältää kosteuttavaa ja ihoa pehmentävää hunajauutetta sekä ravitsevaa avokado-, aloe- ja kiiviuutetta.


KOCOSTAR Waffle Mask Blueberry on ihoa kosteuttava ja suojaava kangasnaamio. Naamion seerumi sisältää runsaasti antioksidanttista mustikkauutetta sekä rauhoittavaa ja ihon sävyä tasoittavaa kurpitsauutetta. 


KOCOSTAR Waffle Mask Maple on ihoa kosteuttava ja kirkastava kangasnaamio. Naamion seerumi sisältää ihoa elvyttävää ja kirkastavaa sokerivaahterauutetta sekä muita stressaantuneelle iholle elinvoimaa antavia yrttiuutteita.


KOCOSTAR Waffle Mask Ice Cream on ihoa hoitava ja rauhoittava kangasnaamio. Naamion seerumi sisältää herkkää ja ärtynyttä ihoa rauhoittavaa rohtosammakonputkiuutetta sekä ihon luontaista suojaa vahvistavaa vaniljauutetta.


Puuvillasta valmistettu vohvelipintainen kangasnaamio sisältää 40g geelimäistä seerumia, joka ei jätä tahmaista tunnetta iholle.

Tuotteiden arvo yhteensä 19,50€.


Määrä: 1pkt

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.