HUXLEY Routine Hydration Trio Lahjapakkaus

HUXLEY Routine Hydration Trio Lahjapakkaus

86,90 €
sis. 24 % ALV
Hydration Trio sisältää kevyitä, mutta kosteuttavia tuotteita, jotka ovat erinomaisia etenkin pintakuivan, kosteusköyhän ja sekaihon hoidossa.

Huxley Routine; Hydration Trio sisältää kevyitä, mutta kosteuttavia tuotteita, jotka ovat erinomaisia etenkin pintakuivan, kosteusköyhän ja sekaihon hoidossa. Paketti sisältää kolme täysikokoista tuotetta.

Huxley Toner; Extract It (120 ml) on täydellinen kasvovesi kosteutta kaipaavalle iholle. Se auttaa palauttamaan ja vahvistamaan ihon luonnollista suojaa, tasapainottaa ihon pH-arvon sekä kosteuttaa ihoa.

Huxley Essence; Grab Water (30 ml) on nopeasti imeytyvä ja tehokkaasti kosteuttava seerumi. Sisältää antioxidanttista viikunakaktuksen siemenöljyä sekä kosteuttavaa hyaluronihappoa.

Huxley Cream; Fresh And More (50 ml) on kevyt, raikkaan tunteen tekevä geelivoide, joka lukitsee kosteuden ihoon koko päiväksi. Sisältää antioksidanttista viikunakaktuksen siemenöljyä, kaktusuutetta, hyaluronihappoa ja keramideja, jotka kosteuttavat ihoa ja estävät kosteuden haihtumista ihosta.  • Kaikille ihotyypeille, erityisesti kosteusköyhälle iholle.
  • Sisältää kolme täysikokoista tuotetta.
  • Tuotteiden arvo yhteensä 109,70€.


Määrä: 1pkt.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.